torsdag 8 augusti 2013

Fullt upp

Man tycker att man skulle ha massa tid på sommaren särskilt under semestern. Själv tänkte jag ägna min semester åt att handarbeta, läsa, spela spel och försöka få plats med mer böcker i bokhyllan. Planen var att jag skulle kunna hämta några utav de böcker som jag lämnade hos mamma och pappa när jag flyttade...för tre år sedan. Det blev inte alls så.

Istället blev jag moster den 23 juni ^^. En jättesöt liten Olivia (kommer inte komma upp några bilder än på henne, har inte frågat om jag får lägga upp det). Det krävde i alla fall att jag och mamma skulle göra nått till det nya livet.

Mitt resultat: en babyfilt i mormorsrutor, av ull och med tanke på hur varm hon är så får vi se om det går att använda den utan att hon protesterar. ^^ Glömde självklart ta kort på filten :/, så typiskt mig.

Mammas resultat: Ska börja med att säga att Syster Yster är helt tokig i Conversskor. När mamma hittade mönstret var det aldrig något tal om saken. Olivia skulle få dessa.

Virkade Convers i tre olika stolekar. De röda är minst så de är dem som än så länge har blivit använda.^^


Om det är någon som undrar varför jag håller på med handarbete också, snart kommer det upp bilder på det med, så kommer det från mamma och momo. ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar