tisdag 12 maj 2015

Nya tag

Det var längesedan nu. Har haft alldeles för mycket att göra på alldeles för lite timmar. Visserligen har jag pysslat en del men jag har inte haft ork att skriva om det. Det blir oftast så när jag har mycket i skallen, då bråkar bokstäverna med mig mer än vanligt och jag tappar både ord och röd tråd. Det tar väldigt mycket mer energi att formulera mig och den energi har jag inte haft på ett tag. Men nu är jag igång igen och jag har massor att berätta. ^^

Jag har hunnit pyssla med det mesta jag tycker om. Jag har äntligen gjort min bästa kompis födelsedagspresent, från 2014. Hennes julklapp från 2013 är också snart klar, så klar att den för tillfället bor hemma hos mamma och pappa. Jag har också för första gången gjort ett helt sätt smycken, halsband och armband. Jag ska göra en ring också men en omtapetsering kom i
vägen. Halsbandet och armbandet är i alla fall klart. ^^

Idas födelsedagspresent 2014

Mitt första sätt, ringen saknas fortfarande dock.

Jag har också gjort färdigt aprilsockarna. Jag tog med mig dem när jag åkte till Hobbitcon och stod och stickade när vi stod i kö. Jag åkte med min syster och hon tittade lite konstigt på mig när jag la ner sticket i väskan som jag hade med mig in på conventområdet. Fick stickat en hel del den helgen, det var mycket köande. Dock inte så mycket att jag blev avskräckt till att åka igen, om de gör det någon mer gång.
Jag ihop med 10 av 14 dvärgar från The Hobbit.
Var helt svartklädd när jag stod och stickade på dessa. Det var en del som tittade till. ^^
Skrapbookingen har också kommit fram under den här tiden. Jag tog mig an uppdraget att göra ett kort till Helge och Micke. Till Helge var det ett dopkort och till Micke var det ett födelsedagskort, han fyllde 40 år.


Sedan har jag tvingats hemifrån i fyra dagar. Ett tips, tapetsera inte om i ett rum, ett kök och en hall samtidigt i en tvåa med kök. Då kan man inte sova hemma. Tack och lov har jag väldigt snälla föräldrar så jag och sambon bodde där. Självklart var den enda stickningen jag hade tillgänglig min sockgarnsfilt. Följden har blivit att jag nu VERKLIGEN behöver sticka mer sockar för jag har knappt något sockrestgarn kvar. En fördel är att jag har lärt mig en ny teknik, magic knot. Kan varmt rekommendera den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar