söndag 14 februari 2016

Små stunder

Jag har fått gjort en hel del denna veckan, främst denna helgen. Jag upplever dock inte att jag har kunnat sitta ner längre stunder utan denna veckan har det varit många korta stunder.

Jag har stickat klart kroppen på min kofta. Tänkte att jag skulle fästa alla trådar innan jag fortsatte med ärmarna, inga nålar hemma! Alla mina nålar har fått ett tillfälligt hem hos mamma och pappa i väntan på att vi ska få tillträde till huset. FAIL för mig!

Eftersom att jag längtar tills jag kan börja sticka mina disktrasor så har färdigställandet av andra sockan i paret stått högst upp på listan. Det syns! Det behövs bara ett par, tre centimeter till innan det är dax för tån...sedan är de färdiga....frånsett trådarna som jag inte kan fästa i brist på nålar. Suck, tänkte inte så långt när jag packade.

Äntligen, äntligen har jag stärkt upp knapparna på min vinterkappa. Satt hemma hos mamma när jag gjorde det. De andra kapporna som behöver knappar får vänta tills efter flytten när jag lokaliserat mina nålar.^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar